Militari romani raniti in Afganistan

soldatiPatru militari romani care actioneaza in cadrul misiunii ‘Resolute Support’ din Afganistan au fost raniti joi, in jurul orei 9,00, in explozia unei masini-capcana, anunta Ministerul Apararii Nationale, informeaza Agerpres.

”Militarii executau o misiune de patrulare terestra, la aproximativ opt kilometri sud-est de Baza militara de la Kandahar. In urma atacului, militarilor li s-a acordat primul ajutor la fata locului si au fost transportati la spitalul din Kandahar, unde se afla internati in stare stabila”, precizeaza sursa citata.

Dusa: Cei patru militari din Kandahar au suferit rani usoare; situatia lor este stabila

Cei patru militari surprinsi de un atac cu o masina capcana joi, in Afganistan, au suferit rani usoare, a declarat joi, ministrul Apararii Nationale, Mircea Dusa, aflat la Zalau la o ceremonie aniversara a doua batalioane militare.

“Patru militari romani care se aflau intr-o misiune in zona aeroportului Kandahar au fost surprinsi de un atac cu o masina capcana. In urma acestui atac cei patru militari au fost raniti. Sigur, sunt rani mai usoare. Sunt deja intr-un spital militar si situatia lor este stabila. In functie de evaluarea lor medicala care se face in momentul de fata, vom hotari daca ii vom repatria sau isi vor continua misiunea”, a declarat Mircea Dusa, la Zalau la o ceremonia aniversara a doua batalioane militare.

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1