Minaur Baia Mare are nevoie, astazi, de sustinerea suporterilor! Echipa se afla la 60 de minute de Final Four-ul Cupei Romaniei Fan Courier

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general


Minaur Baia Mare se afla la un pas de Final Four-ul Cupei Romaniei Fan Courier la Handbal Masculin. Pentru a accede in careul de asi, baimarenii mai trebuie sa treaca de SCM Politehnica Timisoara. Partida din sferturile Cupei Romaniei Fan Courier se disputa astazi, 15 decembrie, de la ora 18.00.

De precizat ar fi faptul ca echipa antrenata de Raul Fotonea si Alexandru Sabou nu a mai pierdut de la meciul disputat in deplasare cu CSM Bucuresti, a reusit sa faca egal pe terenul campioanei Romaniei, a eliminat AHC Dunarea Calarasi din Cupa Romaniei si a reusit prima victorie in deplasare. Toti acesti factori la care se mai adauga spiritul de lupta si o echipa solida si inchegata par sa fie motivarea perfecta pentru a termina in glorie anul.

Raul Fotonea, antrenorul echipei Minaur Baia Mare: „Suntem la un pas de Final Four si ar fi pacat sa ne impiedicam chiar acum, chiar daca jucam cu o echipa foarte buna. Este finalista de anul trecut si cu siguranta vor si ei sa fie din nou in Final Four. Noi am avut un final de an foarte bun (n-am mai pierdut de la meciul cu CSM Bucuresti) lucru care ne face sa credem ca putem castiga. Maine, foarte importanta, va fi si sala, care ne poate duce spre victorie mai usor. Deci ii invitam pe minunatii nostri suporteri, in numar cat mai mare, alaturi de noi.”

Un apel la suporteri a facut si Ionut Marta, directorul Clubului Sportiv Minaur Baia Mare. Alaturi de ei, purtati de sustinerea lor, baimarenii pot ajunge in Final Four-ul Cupei Romaniei.

Ionut Marta, directorul Clubului Sportiv Minaur Baia Mare: „Ne bucura seria buna de rezultate a echipei masculine de handbal a CS Minaur Baia Mare si dorim sa incheiem anul cu o victorie si o calificare in Final Four-ul Cupei Romaniei. Avem nevoie de aportul publicului, ii asteptam la sala in numar cat mai mare si speram ca impreuna sa reusim sa invingem puternica echipa a Timisoarei.”

Intrarea suporterilor la partida din sferturile Cupei Romaniei dintre Minaur Baia Mare si SCM Politehnica Timisoara se face pe baza de abonament sau bilet in valoare de 10 lei. Biletul de acces va putea fi achizitionat astazi, de la ora 17.00, de la casa de bilete a Salii Sporturilor „Lascar Pana”. (Editare: Ana AVRAM)

Informatii preluate de la CS Minaur. Foto: Arhiva ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *