Minaur câștigă primul meci din barajul cu Recea. Sute de oameni au fost la stadion, dar au fost evacuați (FOTO)

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

CS Minaur Baia Mare a învins în primul meci al barajului de promovare în Liga a II-a formația Comuna Recea, scor 2-1 (1-0).

Băimărenii au început mai bine jocul și au deschis scorul în minutul 16, prin Cristian Bud, iar avantajul a fost majorat în minutul 67 de Brian Lemac, care a intrat pe teren de pe banca de rezerve.

În minutul 84, Recea obține un penalty, după ce portarul celor de la Minaur a faultat într-o fază de unu la unu. Portarul oaspeților, Alin Bota, a executat lovitura de la 11 metri și a redus din diferență, stabilind scorul final.

Returul se va juca pe stadionul din Recea, duminică, de la ora 18.00.

Cum intrarea în stadion nu a fost permisă, sute de persoane s-au adunat în parcarea stadionului, de lângă Muzeul Satului, dar nu au putut urmări partida decât aproximativ 30 de minute, dat fiind faptul că forțele de ordine i-au evacuat pe cei prezenți.

Mulți oameni s-au arătat nemulțumiți de această decizie, spunând că în tribune erau îndeplinite toate condițiile pentru a nu sta aproape unul de altul.

Cu toate acestea, în repriza a doua, după ce furtuna care s-a abătut peste Baia Mare s-a oprit, oamenilor care au mai rămas în zonă li s-a permis să asiste la meci din parcarea amintită, cu condiția distanțării fizice.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1