MINAUR HANDBAL ȘI FOTBAL – Lojele se vor atribui prin licitație publică. De la ce sumă pleacă licitația

Abonamentele la meciurile echipelor de handbal feminin si masculin se vor pune în vânzare de luni, 8 august, de luni până vineri, între orele 10.00-15.00, la sediul clubului de la Sala Sporturilor. Plata se poate face doar cu numerar. Anunțul a fost făcut de către oficialii clubului băimărean. 

Abonamentul pentru accesul la meciurile disputate pe teren propriu, in Campionatul Romaniei si Cupa Romaniei, in sezonul 2022-2023, de catre echipa de handbal feminin a CS Minaur Baia Mare este de 100 lei/sezon.

Pretul biletelor pentru accesul la meciurile disputate pe teren propriu, in Campionatul Romaniei si Cupa Romaniei, in sezonul 2022, de catre echipa de handbal feminin este de 10 lei/meci. Aceleași prețuri le avem și în cazul echipei masculine a CS Minaur. Tot legat de handbal, prețul biletelor pentru accesul la meciurile disputate pe teren propriu, in Competitia EHF European Handball League, in sezonul 2022-2023, de catre echipa de handbal masculin a CS Minaur Baia Mare va fi de 20 lei/meci.

„S-a introdus un nou aliniat în ceea ce privește lojele care vor exista. Lojele se vor atribui prin licitație organizată de club. Prețul de pornire pentru fiecare lojă este de 5.000 lei /lojă/an. Persoanele cu dizabilități, copii, elevi, studenți și pensionari peste 65 de ani au acces gratuit la toate meciurile. La competițiile amicale ale echipelor de fotbal și handbal accesul va fi gratuit”,precizează CS Minaur.

Dragoș HOJDA

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu