Minaur: Helena Rysankova, convocata la un stagiu de pregatire centralizat al nationalei Cehiei

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Interul dreapta al echpei CS Minaur Baia Mare, Helena Rysankova, a fost convocata la un stagiu de pregatire centralizat al nationalei Cehiei, in perioada 17-24 noiembrie.

Selectionata Cehiei nu s-a calificat la Campionatul Mondial din Japonia, care va debuta pe 30 noiembrie. Helena nu a jucat in acest sezon niciun meci pentru echipa noastra, insa putem spune ca ea se pregateste alaturi de colegele sale si, din spusele antrenorului Costica Buceschi, este foarte probabil sa o vedem in teren la meciul cu Corona Brasov, care va avea loc pe 2 noiembrie.

Pana atunci insa, avem alti noua sportivi care vor participa in saptamana ce vine la actiunile loturilor nationale. Astfel, la reprezentativa de senioare vor merge Anca Polocoser, Sonia Seraficeanu si antrenorul Costica Buceschi, in timp ce la nationala Under 21 au fost convocate de la CS Minaur Andreea Popa si Eva Kerekes.

La echipa nationala de seniori vor merge Calin Cabut si Tudor Botea, pentru un prim contact cu noul staff tehnic, care este format acum din Rares Fortuneanu, Adrian Petrea si Alexandru Buligan. Tot de la Minaur, dar la nationale Cehiei, va merge la un stagiu de pregatire extrema dreapta Tomas Cip. La echipa de tineret a fost convocat centrul Mihai Dobra.

Informatii: CS Minaur
ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2