Minaur: Natalia Iocsak s-a clasat pe locul 4 pe Transalpina, invingand liderul campionatului

A patra etapa din Campionatul National de Drift a intra in istoria automobilismului sportiv drept evenimentul care s-a desfasurat pe cel mai inalt varf rutier al Romaniei, in Pasul Urdele de pe Transalpina, la 2145 de metri. Conform anuntului facut de Romanian Drift Community, promotorul campionatului, un total de 30 de piloti din Romania si Bulgaria s-au inscris la eveniment.

Printre competitori s-a numarat si tanara sportiva Natalia Iocsak, de la CS Minaur, care a avut o evolutie excelenta, in pofida unor mari neajunsuri la masina de concurs. De altfel, tatal sportivei, a declarat ca: “Masina a avut niste probleme foarte mari, ba chiar am vrut sa ne intoarcem acasa sambata. Am vorbit si noi cu mai multi mecanici si concluzia a fost unanima: ori spargem motorul ori mergem mai departe. Din fericire, Natalia a reusit sa intre in competitie”.

Nu numai ca a intrat in competitie, dar a avut si o evolutie foarte buna. Mai intai, Natalia s-a calificat in finala de duminica la Semi Pro.

In primul battle din Top 8 Semi Pro, in etapa a patra a Campionatului National de Drift, Natalia Iocsak a realizat o mare surpriza, reusind sa-l invinga pe liderului campionatului, Daniel Tonchev. Naty a terminat intrecerea de la Semi Pro pe locul 4.

Yordan Mladenov a castigat divizia Semi Pro de pe Transalpina la debutul sau in acest sezon. Claudiu Adam a incheiat pe 2 si a relansat lupta pentru titlu, iar Mircea Ene bifeaza primul sau podium din cariera.

Informatii: CS Minaur
ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2