Minaur o invinge clar pe Steaua, la Bucuresti

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

HCM Minaur Baia Mare a jucat miercuri seara in Bucuresti si s-a impus destul de clar in fata Stelei, reusind sa egaleze la puncte echipe “militara” in clasamentul Ligii Nationala, cu o etapa inainte de finalul returului.

Minaur are avantajul meciurilor directe si va termina, probabil, pe locul 7 sezonul regulat, asta si pentru ca ultima etapa programeaza un meci considerat mai usor, cu CSU Suceava, in timp ce Steaua va juca in deplasare cu Stiinta Bacau.

Au fost doua rezultate foarte bune in ultimele doua runde, cu doua dintre adversarele de traditie ale clubului baimarean, respectiv Dinamo si Steaua. Speram ca Minaur sa continue evolutia pozitiva si sa-si pastreze pozitia a saptea, maximum cât poate obtine in acest sezon. Apoi, din sezonul viitor, vom vedea ce va fi, pentru ca se anunta niste schimbari la echipa, in sensul ca vor veni niste jucatori.

Meciul din Bucuresti a fost interesant, chiar daca s-a jucat destul de slab pentru pretentiile primei ligi. Steaua a inceput mai bine si a condus cu 4-1, dar Minaur a egalat rapid, iar apoi, in urma unei aparari foarte bune si a unei evolutii excelente a portarului Viman, s-a distantat incredibil: 5-11 (24) si 8-15 (pauza). Minaur a inceput bine apoi partea a doua, s-a dus la 9 goluri, dar Steaua n-a renuntat la lupta, a reintrat in joc: 22-24 (56), pentru ca finalul de partida sa fie net in favoarea echipei din Baia Mare.

Steaua Bucuresti – HCM Minaur Baia Mare: 24-30 (8-15)
Au arbitrat: Sebastian Mirza si Cristian Nedelea (Cluj-Napoca)

Steaua: Laufceac, Tenghea – Stamate 9, Florea 7, Birtalan 4 (1), Stanciu 1, Nistor 1, Cian 1, Vancea 1, Szoke, Juverdianu, V. Stefan. Antrenor: Viorel Mazilu

Minaur: Viorel Viman, Draghici – Grasu 10 (3), Gavrilovic 6, Sabou 4 (1), Busecan 3, Baican 2, Bondar 1 (1), Leordean 1, Munea 1, Acsinia 1, A. Popescu 1, Fotache, Bera, B. Mihai, Craciun. Antrenor: Adi Popovici

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2