Minaur pierde acasă cu Șomcuta Mare și își complică situația

home camp2
home camp2
home camp2

Plecată ca favorită în derby-ul județean, CS Minaur nu s-a ridicat la măsură pretențiilor și a pierdut pe teren propriu cu 2-0 în fața unei echipe extrem de harnice și bine așezată în teren. Desigur, pe Progresul a ajutat-o foarte mult și faptul că a deschis scorul extrem de repede, golul marcat de Gherghel fiind înscris în secunda 7. Nici nu cred că am mai văzut o deschidere de scor atât de rapidă pe “Viorel Mateianu”.

Au fost ocazii de porți de ambele părți, în prima repriză consemnând și câte o bară “de căciulă”, cu Șomcuta Mare puțin peste la claritate și eficacitate. Partea a doua a fost dominată destul de net de Minaur, care a mai avut o bară, a avut și alte trei ocazii foarte mari de a înscrie, dar cei care au marcat au fost tot oaspeții, Petrean finalizând un contraatac. Minaur a încercat să înscrie până la final, însă “miile” de centrări în careu au fost respinse fără prea mari probleme de apărarea șomcutenilor. Iar ce a trecut de apărare, n-a trecut de portarul Roșiianu.

S-a terminat 2-0 pentru oaspeți, iar Minaur a pierdut trei puncte considerate “sigure”. Uite că n-a fost așa. Campionatul se întrerupe până la primăvară pentru echipele maramureșene, dar jocuri din seria a 10-a mai sunt de jucat.

CS Minaur Baia Mare – Progresul Șomcuta Mare: 0-2 (0-1)
Arbitri: Adrian Pal – Marius Matica, Rareș Lakatos (Oradea). Observatori: Anghel Todea (Cluj-Napoca), Dan Costin (Zalău)
Minaur: Karoly Fila – Cristian Paul, Jean Prunescu, Andrei Tînc, Andrei Ofrim, Mircea Donca, Cosmin Berindea, Bogdan Minteuan, Valer Giurgiu, Iuliu Hațiegan, Sebastian Serediuc
Rezerve: Eduard Juhasz – Mark Parnău, Ionuț Măhălean, Krisztian Szekely, Andrei Zete
Antrenori: Dorin Toma, Paul Ungureanu, Vasile Șleam
Progresul: Iuliu Roșiianu – Bogdan Pașca, Bogdan Lazăr. Lorand Lang, Mihai Revesz, Raul Negreanu, Sergiu David, Mihai Gherghel, Cătălin Răduneață Pop, Marco Petrean, Roland Pohl
Rezerve: Alexandru Lovasz – Ștefan Illes, Andrei Tutuța, Tudor Balmoș, Bogdan Bușică, Pavel Nemeș, Adrian Cormoș
Antrenor: Cristian Bogdan

Etapa a 10-a (prima din retur)

CSC Sânmartin – Sportul Șimleu Silvaniei (amânat pentru 22 noiembrie)
Gloria Bistrița – CSM Satu Mare (amânat pentru 22 noiembrie)
CS Minaur Baia Mare – Progresul Șomcuta Mare: 0-2
SCM Zalău – CAO Oradea (amânat pentru 22 noiembrie)
Luceafărul Oradea – Someșul Dej: 2-3
Clasament

SCM Zalău – 21p (26-11) – 9
Minaur Baia Mare – 20p (25-13) – 10
Someșul Dej – 15p (17-16) – 10
CAO Oradea – 14p (14-11) – 8
Sportul Șimleu – 12p (13-15) – 8
CSC Sânmartin – 11p (13-14) – 9
Gloria Bistrița – 11p (12-15) – 8
Progresul Șomcuta – 11p (15-21) – 10
CSM Satu Mare – 7p (12-17) – 8
Luc. Oradea – 1p (8-22) – 8
În 18 noiembrie sunt programate două restanțe: Luceafărul Oradea – CAO Oradea și Gloria Bistrița – Sportul Șimleu. Ar mai fi de jucat partida dintre Luceafărul și CSM Satu Mare, reprogramată pe 4 noiembrie (nu s-a jucat).

CSMinaur.ro

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *