Minaur pune Baia Mare in miscare

Clubul Sportiv Minaur, club de drept public al municipiului Baia Mare, invita baimarenii sa faca sport in cadrul proiectului “Minaur pune Baia Mare in miscare”. Proiectul se va desfasura pe o perioada de 9 luni de zile, respectiv decembrie 2017 – septembrie 2018 si se adreseaza tuturor celor care doresc sa faca miscare, de la elevi din clasele primare 0-4, liceeni, cadre didactice, sportivi si iubitori ai sportului de toate varstele.

Pe parcursul celor 9 luni, baimarenii vor avea ocazia sa participe la o gama variata de sporturi, atat individuale cat si de echipa, cum ar fi: sah, handbal, mini fotbal, tenis de masa, tenis de camp, fitness si aerobic, dansuri sportive, beach handball, competitii de orientare, skate si ciclism, demonstratii de oina, fotbal american, s.a., urmand ca proiectul sa se incheie cu un semi-maraton.

Prin acest proiect conducerea clubului isi propune captarea interesului populatiei din municipiul Baia Mare pentru activitati sportive de masa si antrenarea unui numar cat mai mare de elevi, iubitori ai sportului si sportivi in desfasurarea de activitati sportive, atat individuale cat si de echipa, in vederea cultivarii relatiilor de prietenie, de colaborare, a initiativei si imaginatiei creatoare prin activitatea sportiva.

„In drumul nostru spre performanta avem obligatia sa ne aplecam atentia si asupra sportului de masa si a celui scolar. Respectandu-ne calitatea de club de drept public, vom organiza si vom sprijini organizarea oricarui eveniment sportiv de pe raza municipiului Baia Mare, cu scopul declarat de a atrage tineretul spre miscare indiferent de ramura sportiva pe care o aleg tinerii. Vom anunta lunar competitiile pe care urmeaza sa le organizam, pentru ca toti cei dornici de miscare sa poata deveni parte a actiunii „Minaur pune Baia Mare in miscare”, spune Ionut Marta – Director general CS Minaur.

Prima activitate din cadrul proiectului “Minaur pune Baia Mare in miscare” a avut loc azi, 16 Decembrie 2017, in intervalul 10:00-13:30 in Sala Video din incinta Salii Sporturilor „Lascar Pana”, si a constat intr-un concurs de sah, la care au participat 28 de copii cu varste cuprinse intre 6-14 ani, sub indrumarea profesorului Vasut Zaharia. La finalul competitiei copii au fost vizitati de Mos Craciun care i-a premiat cu diplome, medalii si cadouri. Dupa festivitatea de premiere, copii au avut ocazia sa participe la antrenamentul baietilor de la Minaur, la finalul caruia au luat autografe si s-au bucurat pentru cateva minute de placerea de a juca handbal.

Pentru a fi la curent cu activitatile viitoare, organizatorii va invita sa urmariti pagina de facebook oficiala a proiectului: https://www.facebook.com/minaurpunebaiamareinmiscare/

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1