Minaur s-a calificat în optimile de finală ale EHF European Cup

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

După victoria din prima zi cu 28-25, CS Minaur a intrat în teren cu gândul de a obține o nouă victorie și, implicit, calificarea în optimile de finală ale EHF European Cup.

Ciprioții sperau într-o minune și, chiar dacă jocul nostru n-a fost tocmai cel mai spectaculos, nu s-a pus nici măcat o secundă problema învingătoarei. Asta pentru că a apărarea a funcționat destul de bine și fără sincope majore. Și arbitrajul a fost un pic mai ciudat decât în partida de sâmbătă, dar asta contează acum mai puțin.

Au intrat în teren toți jucătorii trecuți pe raportul de joc și, din fericire, nu au apărut accidentări, ceea ce este foarte bine, mai ales că acest lot va merge direct la Sf. Gheorghe pentru jocul din etapa 13.

În prima parte a meciului s-a jucat mai rapid, mai pe poartă, înscriindu-se de altfel 30 de goluri, în timp ce în actul secund s-a jucat mai lent, Minaur având însă de rezolvat o calificare fără a depune eforturi majore, deoarece joi, 17 decembrie, vom avea un meci foarte greu, cu Dinamo București (ora 18.25, în direct la TVR 1 din Sepsi Arena). Contează însă victoriile, punctele, pentru că acestea contribuie la coeficientul de țară, care poate aduce anumite beneficii (vezi cazul nostru, când am intrat direct în turul III).

CS Minaur Baia Mare – Parnossos Strovolou: 29-24 (16-14)

csminaur.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *