Minciuna si incompetenta au ramas dupa guvernarea PSD. Investitiile la C.S.N. „Lascar Pana”, realizate in procent de 7,63%

home camp2
home camp2
home camp2

Guvernarea PSD a fost o gluma in mai toate domeniile de activitate. Un lung sir de basme frumoase, dar neconcretizate. O administratie incompetenta care a tinut Romania in loc, implicit Maramuresul. Cifrele descriu cel mai bine minciunile pe care a fost construita guvernarea PSD.

In Maramures, unul dintre exemplele vorbelor fara fond este Complexul Sportiv National (C.S.N.) „Lascar Pana”. Complexul se afla in subordinea Ministerului Tineretului si Sportului. Secretar de stat a fost in ultimii 3 ani baimareanul Cosmin Butuza. Ar fi trebuit sa fie o garantie ca promisiunile vor fi respectate. Azi, oricine isi da seama ca totul a fost minciuna si incompetenta.

Inclusiv ministrul tineretului si sportului in Guvernul Dancila, Bogdan Gheorghe Trif, demis prin motiune de cenzura acum cateva saptamani, confirma distanta de la promisiuni la fapte in privinta investitiilor la C.S.N. „Lacar Pana”. Vicepresedintele Camerei Deputatilor, deputatul USR, Vlad Emanuel Durus, a cerut ministrului printr-o interpelare sa raspunda ce suma s-a cheltuit din cele 18 milioane de lei anuntate de Butuza ca s-au alocat pentru C.S.N. din bugetul pe 2019 (foto 1) si care au fost lucrarile executate.

„Am avut surpriza sa constat ca secretarul de stat a vorbit prostii. Conform raspunsului ministrului, bugetul aprobat pentru complexul sportiv a fost in 2019 de doar 8,851 milioane de lei (foto 2). Alarmant este ca pana la inceputul lunii noiembrie s-au cheltuit doar 676.222 de lei. Nici macar 10% din suma. Si-au batut joc de investitiile in sport”, a spus deputatul Durus.

Biroul comunicare, deputat USR Maramures, Vlad Emanuel Durus

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *