Minerul Baia Mare termina anul pe locul doi

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Minerul Baia Mare termina anul pe pozitia secunda a clasamentului seriei a V-a a Ligii a III-a de Fotbal. Echipa antrenata de Dorin Toma s-a impus in ultima etapa a turului pe terenul celor de la AFC Odorheiu Secuiesc, scor 0-3. Pentru baimareni au marcat Valer Giurgiu, Sorin Serban si Razvan Lupu.

Scorul partidei a fost deschis in minutul 4 prin executia lui Valer Giurgiu. Un sfert de ora mai târziu, in minutul 19, Sorin Serban marcheaza pentru 0-2, scor cu care se termina si prima repriza a partidei dintre Minerul Baia Mare si AFC Odorheiu Secuiesc.

Actul secund le apartine tot baimarenilor, care reusesc ultimul gol al confruntarii prin Razvan Lupu care a marcat in minutul 74 al partidei. Victoria baimarenilor a dus echipa pe locul secund al clsamentului, la cinci puncte de lider.

CS Minaur Baia Mare: Danciu Gabriel– Ciprian Durus (capitan), Kis Lorant, Mihai Rosca, Razvan Lupu, Sorin Serban, Denis Lihet (minutul 74, Paul Chis-Toie), Valer Giurgiu, Catalin Tututa (minutul 84, Calin Borota), Sandu Bococi (minutul 84 Raini Bandula), Bogdan Boje (minutul 54, Bogdan Jeler). Antrenori: Dorin Toma, Vlad Ungureanu si Marius Marian.

Pentru Minerul Baia Mare urmeaza o pauza competitionala, returul seriei a V-a a Ligii a III-a de Fotbal fiind programat pentru primavara anului viitor. Echipa antrenata de Dorin Toma va disputa prima etapa din retur in luna martie pe terenul celor de la CS Iernut.

Informatii preluate de la CS Minaur.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2