Ministerul Comunicatiilor sesizeaza DNA in cazul Posta Romana

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

posta romanaMinisterul Comunicatiilor si pentru Societatea Informationala (MCSI) a inaintat joi catre Directia Nationala Anticoruptie (DNA) raportul Corpului de control privind Posta Romana, sesizand mai multe nereguli referitoare la procedurile privind achizitia sistemelor informatice si a masinilor, precum si la incheierea contractelor de inchiriere a spatiilor, a anuntat, joi, MCSI.

„Compartimentul de Control si Audit din cadrul Ministerului Comunicatiilor si pentru Societatea Informationala a finalizat controlul desfasurat efectuat la C.N. Posta Romana S.A., in perioada 26.08 — 30.09 2016. Concluziile raportului au fost inaintate ieri, 20 octombrie 2016, catre Directia Nationala Anticoruptie. Dintre aspectele supuse verificarii, Corpul de control al MCSI a sesizat mai multe nereguli, dintre care precizam: nereguli identificate la procedurile privind achizitia publica pentru IT&C; nereguli la incheierea contractelor de inchiriere a spatiilor, cat si la derularea procedurii privind achizitia de masini”, precizeaza MCSI.

Potrivit sursei citate, controlul s-a efectuat in baza actelor si documentelor puse la dispozitie de Compania Nationala Posta Romana.

„MCSI a decis, avand in vedere constatarile Corpului de control al ministerului, sa sesizeze Directia Nationala Anticoruptie, privind operatiunile sau actele ilicite, in legatura cu care au rezultat indicii de savarsire a unor posibile fapte, care pot intruni elementele constitutive ale unor infractiuni, urmand ca organul de urmarire penala sa hotarasca asupra existentei sau inexistentei infractiunilor si asupra vinovatiilor”, precizeaza MCSI.

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole