Ministerul Educatiei a lansat procedurile de licitatie pentru manualele scolare destinate elevilor de clasa a VIII-a

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Ministerul Educatiei si Cercetarii, prin Centrul National de Evaluare si Examinare (CNEE), in calitate de autoritate contractanta, a lansat joi procedurile de licitatie in vederea asigurarii manualelor scolare pentru elevii claselor a VIII-a in anul scolar 2020-2021, informeaza AGERPRES.

Potrivit unui comunicat de presa al MEC, a fost anuntata si licitatia al carei obiectiv il constituie asigurarea manualelor scolare pentru o serie de discipline (clasele I-VII), care nu au avut oferte eligibile in cadrul procedurii derulate in acest an.

„In total, este vizata achizitia de manuale pentru 66 de titluri/discipline, inclusiv pentru elevii minoritatilor nationale (58 de titluri pentru clasa a VIII-a si 8 titluri pentru clasele I-VII). Numarul total de exemplare este de 3.739.522 (3.697.917 exemplare – clasa a VIII-a, respectiv 41.605 exemplare – clasele I-VII). Calendarul licitatiei destinate achizitiei de manuale pentru disciplinele prevazute in planul-cadru aferent clasei a VIII-a prevede ca termen de incarcare a ofertelor in SEAP data de 3.02.2020, in timp ce pentru a doua licitatie termenul-limita a fost fixat pentru data de 6.01.2020”, se arata in comunicat.

Potrivit atributiilor stabilite de reglementarile in vigoare, Centrul National de Evaluare si Examinare coordoneaza derularea mecanismelor de evaluare a proiectelor de manuale scolare pentru invatamantul preuniversitar, conform metodologiei de profil. In acest sens, CNEE coopteaza evaluatori – cadre didactice si specialisti externi (experti cooptati). De asemenea, CNEE are si misiunea de a forma experti evaluatori de manuale scolare, prin derularea de programe adecvate.

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. Alex

    Licitatie – deja se stie castigatorul. O sa aflam ca Mihaita Viteazu sa ocupat cu apicultura in timpu liber iar Fane Cel Mare a vizitat mult Turcia

    Cam 90% din ce am invat eu la scoala a fost fals sau modificat sa i faca pe romani sa para eroi.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole