Ministerul Educatiei a lansat procesul de selectie de noi membri ai CNATDCU

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Ministerul Educatiei Nationale (MEN) a lansat procesul de selectie de noi membri ai Consiliului National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare (CNATDCU), pentru completarea componentei nominale a acestuia, relateaza Agerpres.

“In vederea completarii componentei nominale a CNATDCU, Ministerul Educatiei Nationale a lansat procesul de selectie a noilor membri CNATDCU pentru mandatul 2016 — 2020. Aplicatiile candidatilor se vor incarca pe platforma www.brainmap.ro pana la data de 31 martie 2017, ora 24,00, si trebuie sa aiba avizul institutiei candidatului”, a informat miercuri, printr-un comunicat de presa, Unitatea Executiva pentru Finantarea Invatamantului Superior, a Cercetarii, Dezvoltarii si Inovarii (UEFISCDI).

Potrivit sursei citate, pot aplica cercetatori si cadre didactice cu experienta proprie de cercetare la nivel inalt, recunoscuta in tara si strainatate, dovedita si validata prin realizari specifice si prin indeplinirea standardelor minime pentru abilitarea in domeniul lor de specialitate.

MEN numeste un comitet de selectie format din trei — cinci personalitati care analizeaza aplicatiile depuse si inainteaza ministerului o lista cu propuneri pentru componenta Consiliului General, a comisiilor de specialitate si a comisiilor de contestatii ale CNATDCU.

Listele cu propunerile comitetului de selectie vor fi facute publice in perioada 16 — 20 aprilie.

In acest interval, orice persoana fizica sau juridica are dreptul sa transmita eventuale obiectii si sesizari argumentate catre MEN pe adresa cnatdcu@edu.gov.ro.

Dupa finalizarea termenului de consultare publica, noii membri ai Consiliului General, ai comisiilor de specialitate si ai comisiilor de contestatii sunt numiti prin ordin al ministrului Educatiei Nationale.

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2