Ministerul Energiei a pus in functiune avertizorul de integritate, pentru semnalarea cazurilor de coruptie

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

mitaMinisterul Energiei a lansat pe site-ul propriu, incepand de miercuri, o sectiune unde angajatii din sectorul energetic pot semnala fapte de coruptie, sub protectia anonimatului, informeaza AGERPRES.

“Avertizorul de integritate al Ministerului Energiei este functional din aceasta dimineata. Este un proiect la care m-am gandit inca din primele zile la Ministerul Energiei, pentru ca un astfel instrument ne va ajuta sa crestem nivelul de integritate, atat la nivelul Ministerului, cat si al companiilor sub autoritate. Va indemn sa il folositi atunci cand aveti nevoie si sa va documentati asupra legislatiei care il reglementeaza”, a scris ministrul de resort, Victor Grigorescu, pe contul personal de Facebook.

Potrivit site-ului institutiei, Ministerul Energiei pune la dispozitia celor care au cunostinta despre fapte de coruptie din interiorul sistemului sau al companiilor aflate sub autoritatea ministerului, la care statul este actionar majoritar, un instrument prin care sa le semnaleze, sub protectia anonimatului. Identitatea furnizorului de informatii prin intermediul “avertizorului de integritate” ramane confidentiala atata timp cat acesta isi doreste.

Integral pe AGERPRES

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2