Ministerul Fondurilor Europene deschide linii de finantare in valoare de 5,8 miliarde euro pentru proiecte de infrastructura

CNADNR-drumMinisterul Fondurilor Europene (MFE) a deschis, luni, apeluri de finantare pentru proiectele de dezvoltare a infrastructurii rutiere, feroviare si de metrou cu un buget total de 5,8 miliarde euro din alocarea totala aferenta Programului Operational Infrastructura Mare 2014 – 2020, se arata intr-un comunicat de presa al institutiei, remis AGERPRES.

‘Cererile de finantare pentru toate apelurile deschise astazi se vor putea depune in perioada 1 iunie 2016 — 31 decembrie 2018. Pot primi finantare atat proiecte fazate de infrastructura (nefinalizate pana la finalul anului 2015) cat si proiecte noi, prioritizate la finantare conform documentelor sectoriale de planificare strategica’, se arata in comunicat.

Potrivit MFE, finantarile pentru infrastructura rutiera au ca scop asigurarea mobilitatii calatorilor si a marfurilor in conditii de siguranta si eficienta a resurselor si eliminarea blocajelor si a legaturilor lipsa din infrastructura rutiera a UE.

Integral pe AGERPRES

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1