Ministerul Mediului vrea sa achizitioneze servicii de transport aerian pentru Bruxelles; valoarea estimata a contractului, 910.000 de euro

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Ministerul Mediului organizeaza o licitatie deschisa pentru servicii de transport aerian international cu destinatia Bruxelles (dus-intors) pe baza de abonamente, valoarea totala estimata a contractului-cadru ajungand la 910.000 euro, potrivit unui anunt publicat in Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP), informeaza AGERPRES.

Potrivit anuntului, cantitatea minima estimata a acordului-cadru este de un abonament de 10 bilete, iar cantitatea maxima de 26 abonamente de 50 de bilete sau cantitatile necesare din celelalte tipuri de abonamente care insumate sa asigure un numar de aproximativ 1.300 de bilete la nivelul acordului-cadru. De asemenea, cantitatea estimata a celui mai mic contract subsecvent – un abonament de 10 bilete, in timp ce cantitatea estimata a celui mai mare contract subsecvent – un abonament de 50 de bilete.

Achizitia implica incheierea unui acord-cadru.

Criteriul de atribuire a contractului este pretul cel mai scazut, iar durata este de 24 de luni. Finantarea va fi asigurata de la bugetul de stat.

Termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 12 august 2019, ora 15:00.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2