Ministerul Sanatatii urmeaza sa fie executat silit

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

giulesti isuMinisterul Sanatatii urmeaza sa fie executat silit intrucat nu a achitat daunele stabilite de instanta de judecata parintilor victimelor de la Maternitatea Giulesti, transmite Agerpres.

Potrivit executorului judecatoresc prezent marti, la ora 10,00, la sediul Ministerului Sanatatii, ar urma sa fie pus sechestru pe bunurile mobile aflate in proprietatea institutiei publice.

„Ministerul Sanatatii avea obligatia inca de pe 7 iunie sa ne prezinte o lista completa cu bunurile aflate in patrimoniu persoanei juridice MS. Nu au trimis aceasta lista”, a afirmat la intrarea in sediul Ministerului Sanatatii executorul judecatoresc.

Conform unor surse din Ministerul Sanatatii, cel mai probabil ar putea sa fie pus sechestru pe mai multe masini, dar si pe mobilier si calculatoare apartinand institutiei publice.

Ministerul Sanatatii a primit somatie de executare silita pentru suma de peste patru milioane de euro stabilita de instanta de judecata in urma incendiului care a avut loc la Maternitatea Giulesti in urma cu cinci ani.

Pe 16 august 2010, in jurul orei 18,30, in salonul de Terapie Intensiva nou-nascuti, din Sectia de Neonatologie a Spitalul Clinic de Obstetrica si Ginecologie „Prof. Dr. Panait Sarbu”, a izbucnit un incendiu in urma caruia sase bebelusi au decedat, iar alti cinci au suferit vatamari corporale grave. De asemenea, s-a produs o paguba materiala de 1.500.602 lei, prin distrugerea aparaturii medicale si a celorlalte obiecte din salon.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2