Ministerul Sanatatii va realiza un registru electronic al asociatiilor de pacienti

Reclame home 1
Reclame home 1

tastatura-calculatorCompartimentul de Integritate al Ministerului Sanatatii va realiza si administra un registru electronic al asociatiilor de pacienti in care acestea se vor putea inscrie pentru a face parte din consiliile de etica, informeaza Agerpres.

Potrivit unui comunicat de presa publicat pe site-ul MS, registrul va fi actualizat permanent pentru a-i asigura oricarei organizatii ce corespunde criteriilor solicitate posibilitatea de a-si prezenta candidatura pentru pozitia de membru al consiliilor de etica ale spitalelor publice.

Registrul asociatiilor de pacienti va fi organizat pe judete si va fi publicat pe pagina web a Ministerului Sanatatii, fiind comunicat tuturor unitatilor sanitare publice.

„Registrul are ca scop facilitarea comunicarii si cooperarii intre Ministerul Sanatatii, unitatile sanitare si reprezentantii asociatiilor de pacienti / organizatiilor societatii civile in interiorul sistemului public de sanatate, atat cu privire la activitatea Consiliilor Etice, cat si in cadrul altor initiative de cooperare si informare”, precizeaza sursa citata.

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole