Ministerul Sanatatii verifica prin SMS Spitalul de Boli Infectioase si Psihiatrie Baia Mare, dar si Spitalul Judetean “Dr. Constantin Opris”

In aceasta dimineata Ministerul Sanatatii a inceput sa faca un sondaj de opinie in randul populatiei vis-a-vis de serviciile pe care le presteaza Spitalul de Boli Infectioase si Psihiatrie din Baia Mare, dar si la Spitalul Judetean “Dr. Constantin Opris”. Sondajul este facut prin intermediul SMS. Aplicatia deschisa este un chestionar care cuprinde zece intrebari.

Astfel, baimarenii sunt intrebati daca sunt multumiti de servicii, de medici, daca li s-a cerut spaga, daca este curat spitalul, daca a trebuit cumparate medicamentele sau daca s-a primit explicatii clare cu privire la diagnostic si tratament. Dupa ce se raspunde la chestionar, acesta este trimis la Ministerul Sanatatii unde acestea sunt citite si centralizate. Daca sunt fapte grave, ministrul Sorina Pintea va dispune masurile care se impun.

Va redam mai jos, textual, SMS-ul.

”Ministrul Sanatatii va invita sa raspundeti anonim la 9 intrebari despre internarea dvs. recenta la SPITALUL DE BOLI INFECTIOSE SI PSIHIATRIE BAIA MARE, pentru a imbunatati serviciile de sanatate. Incepeti evaluarea la http://fp.ms.ro/q/NyB0By sau raspunzand gratuit la acest SMS cu textul DA.”

Baimarenii, care au primit SMS-ul si care au fost sau sunt internati la Spitalul de Boli Infectioase Baia Mare sau  Spitalul Judetean “Dr. Constantin Opris” sunt indrumati sa completeze chestionarul anonim pentru ca astfel sa se poata remedia problemele semnalate. Situatile de natura penala vor fi directionate inspre autoritatile de cercetare.

Ana AVRAM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1