Ministerul Transporturilor a transmis Comisiei Europene proiecte majore de aproape 4,6 miliarde euro

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Ministerul Transporturilor a transmis Comisiei Europene proiecte majore in valoare de circa 4,6 miliarde euro, cel mai recent fiind proiectul privind zona orbitala a Capitalei.

Potrivit unui comunicat al MT, remis joi AGERPRES, institutia, in calitate de Organism Intermediar pentru Transport, a transmis Comisiei Europene, pe 28 noiembrie, proiectul major „Infrastructura integrata pentru zona orbitala a Municipiului Bucuresti”. Acesta este al paisprezecelea proiect major transmis de Organismul Intermediar la Comisia Europeana totalizand aproximativ opt miliarde de euro, din care fonduri de la UE de aproximativ 4,6 miliarde de euro.

De asemenea, Organismul Intermediar, impreuna cu beneficiarul Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere din Romania (CNAIR), pregateste transmiterea la CE a proiectului major „Pod suspendat peste Dunare in zona Braila”, in valoare totala de aproximativ 554 de milioane de euro.

„Acest proiect, impreuna cu proiectele majore deja transmise la CE, va conduce ca Ministerul Transporturilor – Organismul Intermediar de Transport sa fie in masura sa acopere in integralitate alocarea de fonduri europene nerambursabile din POIM 2014-2020, prin proiecte transmise la Comisia Europeana”, se mentioneaza in comunicat.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2