Ministrii liberali isi depun demisiile miercuri

PNL

Ministrii liberali isi vor depune demisiile din functii, miercuri, pana in ora 12,00, cand este programata sedinta saptamanala de Guvern, ca urmare a deciziei conducerii PNL de a iesi de la guvernare, scrie Agerpres.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a anuntat marti seara decizia ruperii USL si a depunerii demisiilor de catre demnitarii liberali.

“Ministrii nostri, practic, si-au anuntat demisia din punct de vedere politic. Maine (n.r. miercuri), in cursul diminetii, pana in ora 12,00, toti ministrii si ceilalti demnitari, secretarii de stat si cei asimilati, isi vor depune legal, oficial, birocratic, demisia la Registratura Guvernului”, a spus Antonescu, la finalul Delegatiei Permanente a PNL.

Astfel, membrii Guvernului care urmeaza sa isi depuna demisiile sunt: ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, ministrul Muncii, Mariana Campeanu, ministrul Transporturilor, Ramona Manescu, ministrul Culturii, Gigel Stirbu, ministrul delegat pentru romanii de pretutindeni, Cristian David, ministrul delegat pentru relatia cu Parlamentul, Mihai Voicu, ministrul delegat pentru ape, paduri si piscicultura, Lucia Varga.

Liberalii Daniel Chitoiu si Andrei Gerea si-au depus deja, in urma cu cateva zile, demisiile din functiile de ministru al Finantelor Publice, respectiv al Economiei. Un alt portofoliu care a fost revendicat de PNL este cel al Afacerilor Interne, care a fost condus de Radu Stroe, liberalul demisionand dupa accidentul aviatic care a avut loc in ianuarie, in muntii Apuseni.

Potrivit Biroului de presa al Executivului, sedinta de miercuri a Guvernului urmeaza sa aiba loc incepand cu ora 12,00.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2