Ministrul Agriculturii vine in Baia Mare la Conferinta regionala PNDR 2020

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Daniel Constantin, va fi prezent in Baia Mare la Conferinta Regionala PNDR 2020 „Satul romanesc are viitor”.

Conferinta, care face parte din procesul de consultare si informare, in contextul pregatirii Programului National de Dezvoltare Rurala (PNDR)  2014-2020, va avea loc in 21 februarie, incepand cu ora 10.00 la Teatrul Municipal Baia Mare.

Alaturi de Ministrul Agriculturii vor fi  prezenti, in calitate de lectori, ministri secretari de stat in Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale si reprezentanti ai altor institutii implicate si interesate in dezvoltarea satului romanesc. Ministrul Daniel Constantin le va vorbi celor prezenti despre prioritatile Romaniei in cadrul Programului National de Dezvoltare Rurala 2014-2020.

Discutiile se vor axa pe teme ca: noua perioada de programare in cadrul PNDR 2014-2020, lectii invatate din perioada de programare 2007-2013, dezvoltarea comunitatilor locale rurale prin LEADER, noua delimitare a zonelor care se confrunta cu constrangeri naturale sau alte constrangeri specifice, sprijinirea agriculturii ecologice PNDR 2014-2020.

Moderator va fi Mihai Herciu – director general AM PNDR – MADR. Conferinta va avea si o sectiune destinata discutiilor care vor viza: nevoile de investitii in spatiul rural, investitii in agricultura, in infrastructura rurala, activitati non-agricole si actiuni de conservare a mediului, dezvoltarea agriculturii din Romania in contextul sprijinirii agriculturii ecologice, rolul GAL-urilor in dezvoltarea comunitatilor locale, discutie privind noua delimitare a zonelor cu constrangeri.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

  1. Agricultorul

    Vine in scop politic, face ce nu a facut anul trecut adica in iunie 2013. Se pierde un an din finantarea 2014-2020. La ora asta noul PNDR 2014-2020 trebuia sa dfie pe masa comisiei europene. S-au amanat aceste consultari pentru acum deoarece se apropie alegerile europarlamentare. Pe acestia nu-i intereseaza nimic inafara de imagine. Pacat ca prostimea ii crede. Stiu ce ne va spune si ca urmare eu nu voi fi prezent. In primul rand va incepe cu acuze la adresa lui Basescu, din cauza lui se va intarzia un an de absortie si nu din incompetenta ministrului.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2