Ministrul Apararii: Anul 2018 va insemna si dezvoltarea capabilitatilor medicale operationale

home camp2
home camp2
home camp2

Ministrul Apararii, Mihai Fifor, a vizitat joi facilitatile in constructie de la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central “Dr. Carol Davila”, unde anul acesta va fi inaugurat primul centru integrat de medicina nucleara pentru depistarea afectiunilor oncologice si cardiovasculare, informeaza AGERPRES.

“Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central ‘Dr. Carol Davila’ va avea anul acesta primul centru integrat de medicina nucleara pentru depistarea afectiunilor oncologice si cardiovasculare. Astazi, am vizitat facilitatile centrului care sunt inca in constructie, am discutat cu doamna comandant, generalul Florentina Ionita, despre stadiul proiectelor de modernizare si amenajare a cladirilor din cadrul spitalului, precum si despre programele echipei de management pentru 2018”, a scris Fifor, pe Facebook.

El a adaugat ca anul 2018 va insemna si dezvoltarea capabilitatilor medicale operationale.

“Vorbim despre 11 spitale militare, centre medicale militare de diagnostic si tratament, de medicina navala, de transfuzie sangvina, de recuperare medicala, Institutul National de Medicina Aeronautica si Spatiala, toate fac parte din sistemul integrat de medicina militara”, a explicat ministrul Apararii.

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *