Ministrul Apararii anunta ca exista in Parlament un proiect de modificare a Statutului militarilor

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Statutul cadrelor militare va fi modificat in perioada imediat urmatoare in Parlament, a anuntat joi, la Focsani, ministrul Apararii, Mihai Fifor, informeaza AGERPRES.

Potrivit acestuia, proiectul de lege a fost deja depus in Parlament, scopul sau fiind acela de a “face viata militarului cat mai buna”.

“Nu facem altceva decat sa incercam sa facem viata militarului roman cat mai buna si sa avem un militar motivat din toate punctele de vedere, pentru ca numai in felul acesta putem spune ca noi, ca oameni politici, ne-am facut datoria fata de cei care merg, la un moment dat, sa indeplineasca misiuni, asa cum a fost cazul militarilor focsaneni”, a afirmat Fifor.

El a precizat ca “este momentul ca Armata Romana sa primeasca tot respectul atat din partea institutiilor statului, cat si a cetatenilor”.

“Faptul ca suntem in al doilea an in care Guvernul Romaniei aloca 2% din PIB pentru Armata Romana arata implicarea responsabila a Guvernului social-democrat in tot ceea ce presupune dotarea, inzestrarea, incadrarea pentru Armata Romana. Lucrul acesta va continua. Avem un program pentru zece ani de aici inainte”, a adaugat Mihai Fifor.

Declaratiile au fost facute la finalul ceremoniei de repatriere a militarilor Batalionului 280 Infanterie Protectia Fortei “Brave Hearts”, desfasurata la Focsani.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2