Ministrul Apararii, Mihai Fifor, demisioneaza. Firea a demisionat de la conducerea PSD Bucuresti

Ministrul Apararii Nationale, Mihai Fifor, a anuntat ca demisioneaza din Guvern, ca sa se ocupe mai mult de treburile interne din partid.

”Vreau sa spun ca am prezentat si colegilor mei, doamnei prim-ministru, domnului presedinte Dragnea, multumiri pentru sustinere si pentru increderea pe care mi-au acordat-o, zic eu, in doua randuri, o data ca ministru al Economiei si a doua oara ca ministru al Apararii Nationale. Am incercat sa fac un mandat cat se poate de bun si sper ca n-am inselat increderea nimanui.

Pe de alta parte, am facut o analiza foarte serioasa si am vazut ce s-a itamplat in ultimele luni si am considerat ca pot sa merg in echipa la partid si sa pregatim cei doi ani grei care urmeaza. Cred ca este nevoie sa intarim echipa, sa putem sa pregatim proiectele acestea extraordinar de importante.

Prin urmare, am rugat-o si pe doamna prim-ministru si pe domnul presedinte Dragnea sa fie de acord sa-mi depun mandatul si sa pot sa merg la partid sa ma implic foarte serios.” – a declarat ministrul Apararii, Mihai Fifor.

Gabriela Firea a anuntat ca a decis sa demisioneze din functia de presedinte interimar al orgnizatiei PSD Bucuresti.

“Mi-am depus acum demisia din calitatea de presedinte interimar la PSD Bucuresti. Este o forma de protest a mea pentru faptul ca de doi ani de zile domnul Dragnea a blocat alegerile la aceasta organizatie si la alte cateva din tara, probabil pentru a fi vulnerabili si a depinde de domnia sa. (…) Acum imi dau seama ca a fost un plan si nu tocmai prietenos in ceea ce ma priveste sa depind permanent de domnia sa. (…) Ne nastem singuri, murim singuri, nu ne tine nimeni de mana”, a declarat Gabriela Firea inaintea sedintei Comitetului Executiv National al PSD.

stirileprotv.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1