Ministrul Culturii: Ii sprijinim pe toti tinerii care doresc sa se afirme in domeniul culturii; asteptam proiectele lor

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Ministerul Culturii si Identitatii Nationale, Valer-Daniel Breaz, a declarat joi, la Braila, ca tinerii din Romania care doresc sa se afirme in domeniul culturii sunt asteptati sa depuna proiecte in acest sens, de preferat fiind cele care au viziune si continuitate, informeaza AGERPRES.

„M-am orientat extrem de mult catre tineri, pentru a-i spijini pe acestia, in domeniile de activitate din subordinea Ministerului Culturii, in special pe arta, teatru, opera, deoarece avem anual in Romania destul de multi absolventi ai institutiilor de invatamant superior foarte buni, avem o calitate extrem de buna a actorilor implicati in teatru si film. Sustin foarte mult proiectele tinerilor, bineinteles proiectele serioase, proiectele care se doresc a avea si continuitate, nu doar proiecte experimentale, ci proiectele care pot sa aduca plusvaloare acolo unde sunt puse in scena, exprimandu-ma aici generic”, a declarat Breaz.

Ministrul Culturii i-a incurajat pe tineri sa depuna astfel de proiecte, dandu-le asigurari ca sunt bani in buget pentru sustinerea lor, mai ales a celor viabile si bine intocmite.

„Asteptam, pe langa ceea ce am primit la Ministerul Culturii, sa fie depuse proiecte si, cu siguranta, vom solutiona toate proiectele viabile, toate proiectele corect intocmite, care au cel putin o anumita viziune si se doreste a avea si o continuitate. Ii sprijinim pe toti tinerii care doresc sa se afirme in domeniul culturii si al artelor in Romania”, a mai afirmat ministrul Valer-Daniel Breaz.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2