Ministrul Economiei: Guvernul va discuta pe tema coronavirusului in urmatoarea sedinta; turismul va fi clar afectat

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Guvernul va discuta pe tema raspandirii coronavirusului in urmatoarea sedinta, iar sectorul turistic va fi cu siguranta afectat in acest an, a afirmat, luni, ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, care se ocupa si de gestionarea sectorului turistic, informeaza AGERPRES.

El a participat la forumul „Importanta geostrategica si economica a Marii Negre in actualul context european”, organizat de publicatia Financial Intelligence. La plecare, a fost intrebat de jurnalisti care va fi impactul noului virus asupra sectorului turistic, in conditiile in care unii operatori din domeniu au anuntat deja ca nu mai vand bilete si pachete turistice in tarile expuse.

„Ati vazut in Italia ce este. Va spun sincer: inclusiv eu, care in fiecare an mergeam in Italia, in vara, ma gandesc foarte serios sa vad ce se intampla. Evident ca va avea un impact clar asupra turismului. Sa speram ca reusim sau ca acest coronavirus va sta departe de Romania, pentru ca va avea un impact si income-ul de turisti, daca va izbucni si in Romania, dar este clar ca romanii vor evita sa se duca in zonele afectate. Este clar ca vom avea un impact”, a precizat el.

Intrebat ce masuri ia Guvernul de urgenta, Popescu a precizat ca Ministerul Sanatatii, Ministerul Afacerilor Interne si Departamentul pentru Situatii de Urgenta au avut intalniri pe aceasta tema.

„In sedinta urmatoare de Guvern vom discuta despre acest lucru”, a adaugat ministrul.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2