septembrie 20, 2019

Ministrul Educatiei: Calitatea este singura cale de a atinge performanta

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Calitatea este singura cale de a atinge performanta, iar Ministerul Educatiei Nationale urmareste cu mare atentie metodologiile, criteriile de asigurare a calitatii, a declarat miercuri ministrul Ecaterina Andronescu, la cea de a XV-a Adunare generala a European Quality Assurance Register for Higher Education (EQAR), informeaza AGERPRES.

“Pentru Romania, pentru sistemul romanesc de invatamant, este foarte importanta calitatea. Romania a fost prima tara din zona centrala si est europeana care a avut o agentie de asigurare a calitatii inca din anii ’90. In anul 2005 s-a restructurat prima agentie de asigurare a calitatii – ARACIS de astazi. Urmarim cu foarte mare atentie metodologiile, criteriile de asigurare a calitatii, pentru ca ea – calitatea – este singura cale de a atinge performanta”, a afirmat demnitarul.

In cadrul intalnirii, la care participa specialisti in evaluarea calitatii din 30 de tari, sunt dezbatute perspectivele de asigurare a calitatii educatiei in cadrul Uniunii Europene, dar si viziunea si prioritatile Spatiului European al Invatamantului Superior.

Reuniunea face parte din seria de evenimente organizate de Universitatea Politehnica Bucuresti cu ocazia implinirii a 200 de ani de la infiintare.

Reclame home 1
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *