Ministrul Educatiei: Toti copiii vor avea manuale

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

sorin campeanuMinistrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat duminica, pentru AGERPRES, ca a primit asigurari de la toate inspectoratele scolare judetene ca in prima zi de scoala toti copiii vor avea manuale si nu sunt probleme deosebite cu privire la inceperea anului scolar.

„Am primit asigurari de la toate inspectoratele scolare judetene ca maine (luni — n.r.) toti copiii vor avea manuale si nu sunt probleme deosebite cu privire la inceperea anului scolar”, a precizat ministrul Educatiei, care a mentionat ca a avut o videoconferinta cu toate inspectoratele scolare din tara.

El a spus ca, la acest inceput de an scolar, exista unele probleme, in special cele legate de obtinerea autorizatiilor sanitare la unele institutii de invatamant.

„Sunt acele probleme care treneaza in raport cu obtinerea autorizatiilor sanitare de functionare. In unele cazuri sunt solutii remediabile si care vor fi remediate, in alte situatii sunt solutii inexistente, pentru ca vorbim de scoli din mediul rural care, spre exemplu, au plafonul jos, iar volumul de aer este sub normele legale si in aceste situatii nu se poate face nimic caci nu poti sa modifici acea cladire”, a aratat ministrul.

 

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole