Ministrul Energiei: Dezvoltarea resurselor energetice din Marea Neagra reprezinta cheia securitatii energetice a Romaniei

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

victor grigorescuDezvoltarea resurselor energetice din Marea Neagra reprezinta o prioritate pentru Romania, aceasta fiind cheia securitatii energetice a tarii noastre in urmatorul deceniu, considera ministrul Energiei, Victor Grigorescu, informeaza AGERPRES.

Potrivit unui comunicat al ministerului de resort, Victor Grigorescu a efectuat joi o vizita de lucru la Platforma Centrala a OMV Petrom, una dintre cele sapte platforme petroliere de productie operate de companie in apele de mica adancime ale Marii Negre. Vizita are loc in contextul in care, in aceasta luna, se implinesc 40 de ani de activitati petroliere offshore in Romania.

“In paralel cu finantarea europeana a gazoductului BRUA, pentru a construi o infrastructura de transport gaze naturale solida, dezvoltarea resurselor energetice din Marea Neagra reprezinta o prioritate. Aceasta este cheia securitatii energetice a Romaniei, in urmatorul deceniu. Am discutat cu reprezentantii companiei despre planurile pentru viitor, despre investitiile in modernizari sau in noi capacitati de productie. Acestia considera Marea Neagra o regiune importanta, cu potential, si vor continua sa investeasca, fiind implicati atat in proiecte in ape de mica adancime, cat si la mare adancime’, a declarat Grigorescu.

Integral pe AGERPRES

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *