Ministrul Fondurilor Europene despre Aeroportul Maramures: Depunem toate eforturile de a asigura finantarea

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Prezent in Baia Mare vineri, 27 octombrie, pentru a semna contractul de finantare al proiectului de reabilitare a Drumului Nordului, ministrul Fondurilor Europene, Marius Nica, a facut cateva precizari si cu privire la Aeroportul International Maramures.

Acesta a afirmat ca se depun toate eforturile pentru asigurarea finantarii de la bugetul de stat.

„Asa cum ne-am chinuit in 2015 cu domnul presedinte al Consiliului Judetean sa demaram lucrarile la aeroport, tot asa promit ca depunem toate eforturile de a asigura finantarea in continuare in acest moment de la bugetul de stat, dar in dialog continuu cu Comisia Europeana pentru a recupera acesti bani de la Comisia Europeana si trebuie sa-i convingem, ca pana la urma este un proiect care indeplineste toate conditiile de legalitate si tehnico-economice pentru a asigura finantarea din fondurile europene”, a spus Marius Nica.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

  1. sc

    eu inca sper ca Zetea, ciceu si toti cei care au bagat mana in sacul din care ar fi trebuit realizat aeroportul, sper sa fie trasi la raspundere cu varf si indesat … cums a faci un ditamai aeroportul si sa vi dupa aia sa spui poi vedeti, ne mai trebuie 2 mil. euro pentru echipamente ???? nu se stia de la inceput ce trebuie intr-un aeroport ??? sa fim seriosi … ideea a fost sa faca repede ce se poate nu conteaza ca nu se termina ca sa se poata fura … de ce credeti ca nu l-au facut din fonduri europene … pe banii astia au pus mana toti coruptii PSD de la Bucuresti pana la Baia Mare … rusine … v-asi inchide pe viata, pe toti politicienii sunteti un atentat la siguranta nationala si la viitorul copiiilor nostrii …

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2