Ministrul interimar al Educatiei: Problema manualelor-rezolvata in proportie de aproximativ 99%

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Ministrul interimar al Educatiei, Daniel Breaz, a declarat sambata, la Alba Iulia, ca, exceptand elevii claselor a VI-a si a VII-a, restul copiilor vor avea manuale scolare pe banci in prima zi de scoala, relateaza Agerpres.

„In fiecare an s-a discutat foarte mult de manualele scolare, pentru ca era prima zi de scoala, elevii mergeau la scoala si nu existau toate manualele pe bancile elevilor. Aceasta problema, in momentul de fata, a fost rezolvata in proportie de aproximativ 99%. Adica toti elevii vor beneficia de manual in format tiparit. Avem o singura problema la clasele a VI-a si a VII-a, unde mai avem 17 manuale care, in momentul de fata, se afla in format electronic pe site-ul ministerului, pot fi descarcate oricand de acolo, pot fi utilizate pentru o perioada”, a precizat, intr-o conferinta de presa, Daniel Breaz.

Ministrul a apreciat ca „intr-un orizont de maxim doua saptamani” vor fi tiparite si aceste manuale.

„De ce aceasta problema? De ce nu au fost tiparite la timp? Datorita unor contestatii depuse de catre cei care au participat la aceste licitatii. Nu este o problema care sa fie problema ministerului. Deci, nu din cauza Ministerului Educatiei Nationale nu sunt aceste manuale pe bancile elevilor inca in prima zi de scoala. Dar, comparativ cu alti ani, stam extrem, extrem de bine”, a spus ministrul Breaz.

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole