Ministrul Justitiei: Ar mai fi nevoie de 10.000 de locuri in penitenciare

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

maini gratii penitenciar puscarie inchisoareMinistrul justitiei, Robert Cazanciuc, a declarat ca Romania ar mai avea nevoie de inca 10.000 de locuri in penitenciare in plus fata de cele 20.000 existente, scrie dcnews.ro.

“In momentul de fata avem 44 de unitati penitenciare, 34 de penitenciare propriu-zise, sase spitale si patru unitati pentru tineri minori, in conditiile in care numarul detinutilor se situeaza in ultimii ani in jurul cifrei de 30.000. In mod cert avem nevoie pentru urmatorii ani de 30.000 de locuri de detentie care sa respecte anumite standarde. Fata de ceea ce avem acum, ar mai fi nevoie de inca 10.000 de locuri”, a explicat ministrul in emisiunea „Impartial” de la Digi24.

Robert Cazanciuc a spus ca in ultimii ani s-au construit in Romania 2.500 de locuri de cazare care respecta standardele. “In bugetul Administratiei Penitenciarelor am prevazut investitii, astfel incat sa putem pana in 2020 sa avem inca 5.000 de locuri de cazare care sa respecte standardele, pe actuala infrastructura penitenciara”, a declarat ministrul justitiei.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *