Ministrul Mediului: Apa, la fel ca si padurea, reprezinta securitatea unei tari

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

apa-potabilaApa reprezinta, in aceeasi masura ca si padurea, securitatea unei tari, iar un lucru foarte important este sa avem grija de calitatea apei, a declarat, joi, in cadrul unui simpozion de specialitate, Gratiela Gavrilescu, ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, transmite Agerpres.

“Cu certitudine, perioada urmatoare va fi mult mai buna pentru fiecare cetatean al Romaniei. Trebuie sa-i informam pe cetateni ca, mai intai de toate, trebuie sa prevenim si sa avem grija de calitatea apei, un lucru extrem de important atat pentru Romania, cat si pentru toate celelalte state europene. Ca ministru al Mediului, pot sa va spun ca in mine vedeti cetateanul, nu doar parlamentarul si ministrul, care trebuie sa aiba grija de calitatea apei, alaturi de ceilalti.

Apa, la fel ca si padurea, reprezinta securitatea, siguranta unei tari si acest lucru trebuie sa reprezinte pentru noi un obiectiv. Mi-ar fi placut ca Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor sa aiba o alta greutate la nivel de Guvern. Cred ca voi reusi, poate, ca prin Strategia de securitate a proiectului pe care specialistii din cadrul ministerului, oameni de stiinta, Academia Romana o vor scrie si va fi in dezbatere, importanta mediului sa stim ca este, de fapt, importanta modului in care traim”, a afirmat Gavrilescu.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. Nora

    O declaratie absolut aberanta, care nu reprezinta o exprimare mai putin inspirata, ci chiar atitudinea criminala a Ministerului Mediului fata de ape. Ministrul nu vorbeste de padure si ape, ci de padure si apa. E clar ca pentru ea raurile, ecositemele acvatice, nu au nicio valoare. Pe ea o intereseaza doar substanta apa, cu valoarea ei comerciala. Macelarirea raurilor prin MHC-uri si regularizari comunistoide a luat avant pe vremea Plumbei. Cand au venit Korodi si Pana macar au criticat exterminarea raurilor de munte, chiar daca nu au facut mai nimic sa opreasca fenomenul. Gavrilescu nici macar ca minciuna electorala nu a zis nimic impotriva mafiei MHC-urilor. Dar trebuie sa recunosc ca macar pe jumatate a invelit declaratia. In mintea ei nu-i vorba de apa si padure, ci de apa si lemn.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1