Ministrul Mediului: Padurile Romaniei sunt pline de rani si trebuie sa stopam acest cancer al taierilor ilegale

Reclame home 1
Reclame home 1

masina-lemn-padurePadurile Romaniei sunt pline de rani si de acum incolo trebuie sa stopam acest cancer al taierilor ilegale, a atentionat, joi, ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Cristiana Pasca-Palmer, intr-un forum de specialitate, informeaza AGERPRES.

„Padurile Romaniei sunt pline de rani. Lucrurile acestea nu s-au intamplat peste noapte. Este foarte important sa ne gandim la ce facem de acum incolo sa stopam acest cancer. La Ministerul Mediului una dintre viziuni este sa schimbam un pic paradigma.

Pana acum s-a mers pe ideea ca mediul este o bariera impotriva dezvoltarii. Eu vad altfel lucrurile si, ca atare, exista loc sa folosim patrimoniul natural ca resursa si ca motor de dezvoltare. Disparitia padurilor afecteaza valoarea economica, sociala si modul de viata al comunitatilor.

Consider ca padurile au o importanta foarte mare prin functia lor eco-sistemica, sociala, de relaxare, de poezie, de literatura si prin functia lor economica”, a afirmat Pasca-Palmer.

Integral pe AGERPRES

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

2 Comments

  1. bb

    „„Consider ca padurile au o importanta foarte mare prin functia lor eco-sistemica, sociala, de relaxare, de poezie, de literatura si prin functia lor economica”, a afirmat Pasca-Palmer.” – de langa masa de birou din lemn

    Reply
  2. Zoli

    Pana nu facem nimic,putem vorbi non-stop despre ce ar trebui facut!Vorba aia ”ca doar nu ne doare gura”!In primul rand legile nu sunt destul de aspre si cei care defriseaza padurile ilegal intra pe o usa si ies pe alta!Daca ar primi 5-10 ani cu executare (!!) ca intr-o tara NORMALA cred ca multi s-ar lasa de aceste furturi si distrugeri!Dar ”scumpii” nostri alesi iau banii pentru numarul de ore ”lucrate” si nu pe calitatea serviciilor oferite tarii,adica pe stat degeaba nu pentru gandit logic!

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole