Ministrul Mediului: Procesul de infiintare a Garzilor forestiere merge inainte

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

ministrul-cristiana-palmer-sotia-unui-oficial-american-18524101Legea de infiintare a Garzilor forestiere va fi discutata si votata in Plenul Parlamentului, dar intre timp procesul merge inainte si cu atat mai bine daca iese intre timp si legea, a declarat, marti, ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Cristiana Pasca-Palmer, informeaza AGERPRES.

„Legea Garzilor forestiere era programata pentru astazi in Plenul Parlamentului. Din cate am inteles, ar putea sa fie mutata maine. Noi am declansat deja procedura de pregatire a acestor concursuri de selectie a garzilor forestiere. Procesul merge inainte si cu atat mai bine daca iese intre timp si legea.

Sistemul de avertizare prin numarul de urgenta 112 nu este ineficient. Dimpotriva, Radarul padurilor si sunatul la 112 au condus la descoperirea ca 25% din lemnul care se transporta in Romania este ilegal. Radarul padurilor este eficient, dar incomplet si vreau sa dezvoltam si mai mult acest program. Autoritatile isi fac datoria”, a spus ministrul Mediului.

Integral pe AGERPRES

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2