Ministrul Mediului: Programul “Rabla Clasic”, suplimentat cu 4.000 de vouchere

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

program rablaProgramul “Rabla Clasic” a fost suplimentat cu 4.000 de tichete electronice, iar ritmul de achizitionare continua sa fie extrem de rapid, respectiv 15 vouchere pe minut, a anuntat, luni, ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Cristiana Pasca Palmer, intr-o conferinta de presa, informeaza AGERPRES.

“Programul “Rabla” functioneaza foarte bine si este o premiera ca toate cele 13.000 de tichete alocate anterior au fost epuizate. Incepand de azi, am decis suplimentarea programului “Rabla Clasic” cu 4.000 de tichete si, din cate am inteles, ritmul de alocare este de 15 tichete pe minut. Vom vedea daca va urma, dupa aceasta etapa, o noua suplimentare, in functie si de celelalte linii de finantare deschise pentru “Rabla Plus” si pentru infrastructura destinata masinilor electrice”, a mentionat Pasca Palmer.

La inceputul lunii iulie, Administratia Fondului pentru Mediu (AFM) a anuntat ca toate cele 13.000 de tichete electronice din “Programul de stimulare a innoirii Parcului auto national” (Rabla Clasic — 2016), destinate persoanelor fizice, au fost deja rezervate de populatie si ca se ia in calcul posibilitatea majorarii numarului de vouchere alocat acestei categorii.

Integral pe AGERPRES

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2