Ministrul Muncii confirma cresterea pensiilor cu 40% de la 1 septembrie

PNL

Ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru a confirmat la postul public de televiziune, ca pensiile vor creste cu 40% de la 1 septembrie 2020, scrie Agerpres.

Intrebata de moderator daca pensiile vor creste cu 40% de la 1 septembrie, Violeta Alexandru a raspuns: “Cresc pensiile”.

“Asa este legea. (…) Imi pare rau, trebuie sa o spun: PSD intretine aceasta frica, PSD intretine intrebarile incontinuu pe acest subiect. Dimpotriva, banii sunt in buget. (…) Cresc pensiile. Este lege in vigoare. Da, vom creste pensiile”, a declarat ministrul Muncii, la TVR 1, fiind pentru prima data de la preluarea mandatului cand oficialul de la Munca afirma acest lucru.

Pana in prezent, Violeta Alexandru a raspuns invariabil la intrebarea privind majorarea pensiilor, sustinand doar ca va respecta legea in vigoare. Legislatia prevede marirea cu 40% a punctului de pensie de la 1 septembrie 2020. Ulterior, ministrul Muncii a apreciat ca raspunsul sau a clarificat subiectul cresterii pensiilor cu 40% de la 1 septembrie 2020.

“Putem sa agream si pentru pensii ca am dat raspunsul suficient de clar?”, a reactionat ministrul Muncii.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1