Ministrul Muncii, prezent la inaugurarea Centrului de Tranzit din Baia Mare

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

 

dragos pislaruFundatia Hope and Homes for Children organizeaza marti, 20 septembrie, ora 10:45, la deschiderea Centrului de Tranzit, Asistenta si Consiliere pentru tinerii care parasesc sistemul de protectie a copilului.

La inaugurare vor participa Dragos Pislaru, Ministrul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice, Stefan Darabus, director regional Hope and Homes for Children, Europa Centrala si de Sud, Marco Hößl, CEO Kaufland Romania, Maria Gheorghiu, Consilier de stat in cadrul Cancelariei Primului Ministru, domeniul Incluziune sociala si BogdanGavra, Director Serviciul Public de Asistenta Sociala din cadrul Primariei Baia Mare.

Chef Adrian Hadean le va oferi sfaturi tinerilor din centru despre cum sa se gospodareasca singuri in bucatarie. Gazda evenimentului va fi Dragos Bucurenci, purtator de cuvant Hope and Homes for Children Romania.

Constructia Centrului de Tranzit, Asistenta si Consiliere pentru tinerii care parasesc sistemul de protectie a copilului a fost demarata in vara anului 2015, cu sprijinul financiar al companiei Kaufland Romania, pe un teren pus la dispozitie de Primaria Municipiului Baia Mare.

Centrul, cu o capacitate de 19 locuri, are scopul de a rezolva problema critica a locuirii, dar si a educatiei /asistarii tinerilor vulnerabili privind integrarea sociala, formarea profesionala si accesul pe piata muncii pe raza judetului Maramures. Pentru fiecare tanar se va asigura evaluarea competentelor, a potentialului si a carentelor in dezvoltarea deprinderilor de viata independenta si se va intocmi un plan individual de incluziune si ocupare.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2