Ministrul Muncii: Traim inca intr-o societate marcata de diverse forme de discriminare la adresa femeilor

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

dragos pislaruTraim inca intr-o societate marcata de diverse forme de discriminare la adresa femeilor, in acest sens fiind nevoie de un efort comun de schimbare a mentalitatii, iar participarea tinerilor este fundamentala, a afirmat, duminica, la conferinta organizata de Agentia Nationala pentru Egalitatea de Sanse intre Femei si Barbati (ANES), ministrul Muncii, Dragos Pislaru, citat intr-un comunicat de presa transmis AGERPRES de ministerul de resort.

“In ciuda dovezilor incontestabile care arata contributia si impactul pozitiv pe care femeile il au atunci cand isi asuma roluri egale cu partenerii lor, traim inca intr-o societate marcata de diverse forme de discriminare la adresa lor. Acest lucru arata ca egalitatea de sanse intre femei si barbati nu se intampla de la sine, ca este nevoie de un efort comun de schimbare a mentalitatii, iar participarea tinerilor este fundamentala.

Pentru ca ei pot sa reechilibreze sistemul de valori si sa inteleaga ca, sprijinind afirmarea femeilor, contribuie de fapt la dezvoltarea societatii in ansamblu”, a spus ministrul Pislaru, in timpul evenimentului desfasurat la Colegiul National “Matei Basarab” din Bucuresti.

Integral pe AGERPRES

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *