Ministrul Pintea, referitor la gradul de satisfactie al pacientilor: Nu a crescut in masura in care au crescut salariile in sanatate

PNL

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a afirmat miercuri, la Targu Jiu, ca gradul de satisfactie al pacientilor nu a crescut odata cu cresterea salariilor personalului medical si ca acest lucru era previzibil, informeaza AGERPRES.

“Nu, gradul de satisfactie nu a crescut in masura in care au crescut salariile. Dar era un lucru previzibil. Va fi nevoie de o perioada de timp sa renuntam la plati informale, sa renuntam la comportament de un anumit tip. Ba dimpotriva, a fost o perioada, noi avem un barometru prin care masuram chestionarul de feedback, in care gradul de satisfactie chiar scazuse fata de perioada anterioara”, a declarat Sorina Pintea, raspunzand unei intrebari privind gradul de multumire a pacientilor dupa ce au fost crescute salariile in Sanatate.

Ministrul a subliniat ca trebuie sa se renunte la platile informale.

Ministrul Sanatatii a ajuns marti seara la Targu Jiu pentru a efectua, alaturi de Corpul de Control al Ministerului, verificari la Spitalul Judetean de Urgenta.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1