Ministrul Sănătății: 80% din managerii de spitale ar trebui schimbați

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, care deschide și listele PNL pentru Camera Deputaților în Vaslui, a declarat, luni seară, la Digi24, că 80% dintre managerii spitalelor din România ar trebui schimbați din funcții, informează g4media.

Tătaru a mai declarat că nu a primit oficial informații referitoare la situațiile din terapiile intensive, dar că, în discuții private, colegii i-au mai spus despre secțiile ATI. Totodată, ministrul a subliniat că evaluarea unei terapii intensive se face în alți parametrii față de celelalte secții din spital:

”N-am primit personal, dar din colegi care mi-au spus în diverse discuții, particulare, erau și aceste discuții. De aceea și aceste controale au fost, pentru a vedea dacă acele terapii intensive au capacitatea de a trata pacienții. Evaluarea unei terapii intensive se face în alți parametrii față de celelalte secții din spital. Eu cred foarte mult în medicul curant care adaptează terapia, de aceea trebuie să aibă libertate profesională deplină”, a declarat Nelu Tătaru, luni seara, la Digi24.
Ministrul Tătaru a precizat că a fost interpretat greșit în momentul în care a spus că ”toți suntem vinovați” pentru incendiul din Piatra Neamț și că s-a referit la clasa politică, guverne și interesele locale.

Tătaru a mai spus că mai este nevoie de 3 săptămâni pentru ca situația COVID-19 să se stabilizeze în România și de încă 2-3 săptămâni de restricții pentru a observa o pantă descendentă a numărului de infectări. Ministrul Sănătății a mai adăugat faptul că ”strategia de vaccinare este gata”.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *