Ministrul Sanatatii despre proiectele spitalelor regionale de la Cluj, Iasi si Craiova: Au avize de constructie si de mediu

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a declarat miercuri ca toate cele trei proiecte pentru constructia spitalelor regionale – de la Cluj-Napoca, Iasi si Craiova – au avize de constructie si de mediu si nu exista litigii legate de acestea, informeaza AGERPRES.

„Vestea buna este ca toate cele trei proiecte (Cluj-Napoca, Iasi, Craiova – n.r.) au avize de constructie si de mediu, nu exista litigii. Ieri s-a finalizat incarcarea in MySMIS pentru proiectul de la Cluj, in octombrie a fost incarcat cel de la Iasi, care este si cel mai avansat, iar la inceputul lui decembrie vom finaliza incarcarea pentru Craiova. Ca si calendar, in 15 decembrie se va semna contractul de finantare a spitalului de la Iasi, urmand ca la sfarsitul lui decembrie, cel tarziu inceputul lui ianuarie, sa se semneze Cluj si sfarsitul lui ianuarie inceputul lui februarie pentru Craiova”, a precizat Costache, la inceputul sedintei de Guvern.

El a mentionat ca recomandarea Comisiei Europene a fost o dezvoltare in doua faze – de proiectare si de executie.

„Ca si termene, previzionam semnarea contractelor pentru proiectare iunie – Iasi, iulie – Cluj, septembrie – Craiova, dupa care se va intra intr-o faza de un an, conform termenelor legale de proiectare, iar apoi faza a doua, de executie”, a aratat ministrul.

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole