Ministrul Transporturilor: Gara de Nord intra in modernizare din octombrie; lucrarile vor dura doi ani

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Modernizarea Garii de Nord din Bucuresti va incepe la sfarsitul lunii octombrie si va dura doi ani, investitia fiind facuta cu fonduri europene, a anuntat, vineri, ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, aflat intr-o vizita in judetul Alba, informeaza AGERPRES.

“Este un proiect pornit pe fonduri europene (…). Vor incepe lucrarile, daca nu ma insel, de la sfarsitul lunii octombrie. Este un proiect ambitios. Valoarea este undeva la 100 de milioane (de euro – n.r.)”, a declarat ministrul Transporturilor. El a mentionat ca lucrarile de modernizare vor dura doi ani.

Razvan Cuc a spus ca va fi facuta si o sistematizare a spatiilor comerciale, astfel incat sa fie “o logica” in amplasarea acestora.

“O sa se faca o sistematizare la fel cum este, probabil, in toate aeroporturile si toate garile moderne din capitalele Uniunii Europene. Asa cum trebuie sa fie si Bucurestiul o capitala moderna, cu o Gara de Nord moderna”, a conchis ministrul Cuc.

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a declarat, in luna iunie, in timpul unei vizite in judetul Arad, ca lucrari de modernizare a Garii de Nord din Bucuresti vor fi executate inainte de inceperea Campionatului European de Fotbal de anul viitor, iar ulterior obiectivul va fi supus unor lucrari mai ample. “Modernizarea va fi una de amploare, dar cu siguranta in prima parte vom face o modernizare care sa se finalizeze pana la inceperea campionatului. Acolo trebuie regandit totul, un concept nou”, declara in iunie ministrul Razvan Cuc, care a apreciat ca santierul primei etape de modernizari va fi finalizat pana la inceperea campionatului.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2