Ministrul Transporturilor: Pana pe 15 august lansam documentatia pentru Autostrada Nordului

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a anuntat vineri, la Bistrita, ca pana pe 15 august va fi lansata documentatia pentru Autostrada Nordului, Petea-Suceava, informeaza AGERPRES.

“Anuntasem initial ca undeva in luna septembrie vom lansa documentatia pentru Autostrada Nordului. (…) Am discutat si cu compania si cu cei de la achizitii, am trezit pe toata lumea aseara, azi noapte – pana pe 15 august lansam documentatia pentru Autostrada Nordului. Asa am promis, asa vom face. Domnului primar de la Beclean i-am spus asa: ca in momentul in care finalizeaza documentatia, studiul de fezabilitate, pentru ca s-a angajat sa-l faca dansul, in doua luni de zile lansam noi proiectarea si executia’, a declarat ministrul Transporturilor.

Acesta a anuntat ca tot pana pe 15 august se lanseaza procedura pentru proiectarea si executia variantei de ocolire Bistrita si a adaugat ca pana la sfarsitul lunii august se va lansa documentatia pentru proiectarea si executia DN 17D, Beclean-Cirlibaba.

“Facusem o promisiune tot in sala asta in 2017 cu privire la DN 17D Beclean-Cirlibaba. (…) Pana la sfarsitul lunii august dam drumul si la proiectare si executie, cu clauze suspensive, cum ne-a invatat domnul ministru Teodorovici. Sa intram in linie dreapta. Deci, astea sunt proiectele pe care ni le asumam si, totodata, centura de la Nasaud. Acum doua saptamani a fost o echipa de la Ministerul Transporturilor, a vorbit cu domnul primar despre acest obiectiv si il vom baga pe fonduri si vom lansa documentatia, tot asa, speram pana la sfarsitul lunii septembrie sa dam drumul la documentatia pentru studiul de fezabilitate’, a mai precizat Cuc.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *