Ministrul Turismului: Au fost deja prevazute sumele necesare acordarii tichetelor de vacanta si pentru acest an

PNL

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, a anuntat joi, la Constanta, ca si in 2019 vor fi acordate tichete de vacanta tuturor beneficiarilor prevazuti de lege, fiind alocate deja sumele necesare in bugetele ministerelor, informeaza AGERPRES.

“Au fost deja prevazute sumele in bugetele tuturor ministerelor, cu siguranta si anul acesta vor fi distribuite tichetele de vacanta. Este important sa le acordam in continuare pentru ca au fost un motor de dezvoltare a industriei turismului. Anul trecut, aici pe litoral, gradul de umplere a fost de aproape 100% si acest fapt s-a datorat in special acestor tichete de vacanta. Bugetul a fost aprobat asa ca, cu siguranta, oamenii or sa le primeasca cat mai curand. Sunt si in varianta electronica, deci se pot accesa si cu card, depinde doar de operator cum doreste sa achizitioneze”, a spus Trif.

El a afirmat, totodata, ca sectorul turismului a cunoscut in ultimul an un reviriment pe fondul facilitatilor fiscale si actiunilor directe de promovare.

“Sa nu uitam ca am acordat si alte facilitati fiscale industriei – vorbim de TVA de 5%. Nu ne oprim aici, vrem sa facem o promovare agresiva anul acesta si sa intram si pe pietele externe. Avem un videoclip nou care este deja un succes. Avem peste 6, 5 milioane impact doar pe postarea noastra de pe Facebook. Deci o sa iesim si cu acest videoclip extern, dar si prin alte metode, astfel incat sa putem sa promovam la maxim turismul din Romania”, a declarat ministrul de resort.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1