Minor de 16 ani prins de un baimarean in timp ce fura dintr-o masina

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Gesturile de curaj si moralitate ale semenilor nostri, implicarea si interesul manifestat fata de celalalt, care poate fi un necunoscut, formeaza ceea ce numim spirit civic, iar politistii maramureseni apreciaza intotdeauna atitudinile de acest gen, cu atat mai mult cu cat ele constituie exemple pentru o intreaga comunitate.

Un astfel de gest a fost facut miercuri noaptea, la ora 23.05, de catre un baimarean care a observat un tanar ce sustragea bunuri dintr-un autoturism si a intervenit, chiar daca nu era autoturismul sau, conform IPJ Maramures.

Fapta s-a petrecut in parcarea unui imobil de pe b-dul Traian, iar baimareanul in varsta de 23 de ani a retinut hotul si a apelat politia.

Echipajul de ordine publica sosit la fata locului a constatat ca este vorba despre un minor de 16 ani care a profitat de faptul ca portierele autoturismului nu erau asigurate. Bunurile au fost restituite proprietarului. Politistii continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunii de furt calificat si pentru stabilirea intregii activitati infractionale a minorului.

Politistii adreseaza multumiri tanarului de 23 de ani din municipiul Baia Mare si  incurajeaza cetatenii sa ia atitudine ori de cate ori constata o ilegalitate sesizand  politia prin apelul de urgenta 112.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2