Minor din Maramures prins cu tigari de contrabanda

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

In data de 20 martie, un echipaj mobil de la Sectorul PF Sighet a efectuat semnalele regulamentare pentru a opri in trafic, pe raza localitatii de frontiera Sighetu Marmatiei, o autoutilitara marca Volkswagen, inmatriculata in Romania. Acesta era condusa de cetateanul roman A. P., in varsta de 17 ani, domiciliat pe raza judetului Maramures.

In urma verificarii efectuate asupra autoutilitarei, politistii de frontiera au observat, in compartimentul marfa, mai multe colete cu tigari de provenienta ucraineana. Drept urmare, barbatul impreuna cu masina a fost dus la sediul politiei de frontiera pentru continuarea cercetarilor.

„In urma inventarierii coletelor, a rezultat cantitatea de 17.187 pachete cu tigari de provenienta ucraineana, in valoare de 157.000 de lei.

In cauza se efectueaza cercetari pentru savarsirea infractiunii de  contrabanda, iar intreaga cantitate de tigari a fost ridicata in vederea confiscarii. Totodata, politistii de frontiera il cerceteaza pe tanar pentru conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana care nu poseda permis de conducere.

De asemenea, autoturismul folosit la transportul tigarilor, a fost indisponibilizat in vederea continuarii cercetarilor”, se arata intr-un comunicat al ITPF Sighetu Marmatiei.

A. P. a mai fost depistat de politistii de frontiera in data de 6 martie in timp ce transporta cu un autoturism mai multe pachete cu tigari, in momentul respectiv tanarul nu a oprit la semnalele politistilor de frontiera acesta fiind retinut dupa o urmarire de aproximativ 5 km.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2